Ofisinize Prestij Katar...

Müdür Koltukları

145 Ürün Bulundu

Müdür Koltukları

Müdürlerin saygın kişiliğini, üzerindeki izlerde taşıyan müdür koltukları ile ofisinize ayrı bir imaj kazandırabilirsiniz. Müdür koltukları, çeşitli renk, tasarım ve model seçenekleri ile her ortama uyum sağlamaktadır. İster sade bir koltuk hayal edin, isterseniz de şatafatlı bir koltuk düşleyin. Size ve ofisinize göre bir müdür koltuğu elbet bulunur. Müdür koltukları, kendine özgü özellikleri ile diğer koltuklara nazaran çok daha yenilikçi, çok daha modern ve çok daha konforludur. Eğer siz de müdürlerin hak ettiği değeri görmesini istiyorsanız müdür koltuklarına göz atmalısınız.

Müdür Koltukları Özellikleri

Müdür koltukları, birinci derecede kaliteli malzemelerden üretilmiş olan koltuk türüdür. Plastik, krom, metal, ahşap gibi seçenekleri bulunan bu koltuklar çeşitli fonksiyonları ile dikkatleri üzerlerine çekmektedir. Müdür koltuklarında bulunan fonksiyonlar şunlardır. Müdür koltukları;alçaltılabilir ve yükseltilebilir mandala sahiptir. Bu mandal koltuk boyunu istediğiniz zaman değiştirmenize ve kilitlemenize olanak sağlar. Müdür koltuğu ister arkaya, ister öne doğru eğilebilir özelliğe sahiptir. Bu koltuklar 360 derece dönebilme özelliğini de üzerinde bulundurur. Bu özellik; kullanıcının hareket kabiliyetini genişletir, hareket alanını kısıtlamaz. Müdür koltuklarında bulunan tekerlekler 360 derece dönebilme özelliğine sahiptir. Bu tekerlekler sert veya yumuşak zemine uygundur. Zeminde herhangi bir iz, hasar, deforme oluşturmaz. Müdür koltuklarındaki kolçaklar isteğe göre sağa, sola, ileriye, geriye, aşağıya veya yukarıya hareket ettirebilir. Kullanıcının isteğine göre konumlandırabileceği bu kolçaklar; dirsek ve bilek desteği sağlamaktadır. Müdür koltukları üretilirken; insan sağlığı ve rahatlığı ön planda tutulmuştur. Bu koltuklarda bulunan özel tasarım bel, boyun ve omuz destekleri ile uzun süreli oturmalarda oluşabilecek sağlık sorunlarının önüne geçilir. Müdür koltuklarında bulunan kaplamalar birinci kalite deri veya kumaştır.

Müdür Koltukları ile Çalışma Veriminizi Yükseltin

Müdür koltuklarının tasarımlarında bulunan ince, şık ve modern detaylar, hareket alanını genişleten ve oluşabilecek sağlık sorunlarının önüne geçen fonksiyonlar; kullanıcının değerli ve özel hissetmesini sağlar. Bu özellik sayesinde çalışanın çalışma verimi yükselir. Eğer sizde çalışırken ev konforunu yaşamak istiyorsanız müdür koltuklarına göz atabilirsiniz.

KATEGORİ ÜRÜNLERİ
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et